Treispe reguli pentru reteta succesului



Citatul zilei: „Positive vibes only” (simt ca daca traduc, se duce tot sensul, dar am deschis totusi paranteza asta - asta e wallpaper-ul de pe telefonul meu)

#1: Sa ai social media.
#2: Sa postezi chestii „happy”.
#3: Sa ai canal de Youtube.
#4: Sa vorbesti despre chestii „happy”.
#5: Sa urmaresti persoane „happy” ca sa te inspire.
#6: Sa realizezi ca daca tu ai o zi, doua, trei mai proaste, lumea nu sta in loc pentru tine. (vorba din batrani)
#7: Sa-ti pese mai putin. (dar nu sa fii miserupist)
#8: Sa-ti pese mai mult de tine. (mai mult decat de obicei - asta daca nu esti narcisist)
#9: Sa intelegi ca ai doar o singura viata si ca nu trebuie sa te lasi calcat in picioare de niste unii care se cred mai cu mot ca tine. Evident, aici se exclud acele persoane „happy” (a se intelege ca aici nu este o ironie, am pus ghilimele ca e in engleza - nu era o ironie nici la punctul 2, 4 sau 5)
#10: Nu mai vorbi asa mult.
#11: Nu mai gandi asa mult.
#12: Nu te mai enerva. (ca de cele mai multe ori nu merita)
#13: Invata in permanenta. Tot ce poti.

Vorbesc un pic cam mult (regula 10, la dracu). E normal sa iti incalci propriile reguli. Sau sa le respecti pentru o anumita perioada, apoi sa iti dai seama ca ai inceput sa le incalci si sa intrii intr-o stare de depresie ca nu-ti vine sa crezi ca iar se intampla asta.
Da, evident ca vorbesc din experienta.
Am invatat un lucru important, totusi. Scriu dupa un secol si azi m-a lovit inspiratia, dar e de bun augur. Cu totii ajungem pe „calea gresita” in care totul pare negru (bla bla bla, stiti continuarea), dar faza tare in viata asta este ca, daca ai o farama de tarie de caracter, vei incepe sa vezi si partea buna a lucrurilor. Si astfel vei reveni la regulile tale si vei reincepe sa le urmezi. Si viata va fi din nou buna.
E un ciclu obositor, nu ti se pare? Dar la urma urmei, daca nu continui, cand apuci sa vezi insula aia pe care o tot vezi pe Instagram? Sau cand mai apuci sa inveti sa canti la chitara cum visai de cand erai mic? Sau alte exemple proprii (insert own dreams here).
Ideea e ca... nu trebuie sa stagnezi. Pentru ca ai lucruri pe care vrei sa ti le indeplinesti, la dracu, si cum altfel sa o faci daca stai si-ti plangi de mila? Viata merge mereu inainte. Hai si tu.
Mi-am revenit. (fuck you, bad feelings/people)

Comentarii

Postări populare