Ză big comeback

Uau. Nu știu cum să încep articolul ăsta.

Iată, dragii mei, că a trecut (peste) un an – să-mi fie rușine – de la ultima mea postare. O mie și un miliard de lucruri au dus la decizia mea de a face o pauză pe termen nedeterminat, iar aceleași lucruri m-au convins – în sfârșit! – să mă întorc la ceea ce m-a ajutat să devin ce sunt astăzi: acest blog. Ca să nu pară că articolul de față va fi o scenă dintr-o telenovelă, vreau să fac un timeline care, zic eu, poate va rămâne într-un colțișor al minții voastre. Există o explicație, vă promit!



Acum aproape un an și jumătate vă scriam despre importanța fiecărei experiențe prin care trecem și mai apoi vă povesteam despre întâmplări și oameni frumoși. De ce amintesc de articolele astea? Pentru că de atunci a început un lung traseu care mi-a arătat mai multe fațete ale lumii, poate mai multe decât mi-aș fi dorit să cunosc. Dar, hei, până la urmă fiecare lucru mărunt contează, nu?
După ce am terminat cursurile de marketing digital și am luat mai târziu și certificarea autorizată de Specialist în Marketing, simțeam deja că văd lumea cu alți ochi. Și ușor, ușor am observat că am o oarecare înclinație către SEO. Între timp, am terminat și studiile masterale în publicitate și... am pus pauză. Terminasem ultimul an din învățământ, nu aveam de lucru și nici nu eram hotărâtă ce vreau să fac mai departe. Super. Aici a fost momentul în care am devenit complet sinceră cu mine, iar cu puțin ajutor din exterior (nu e nicio rușine în asta -  e chiar recomandat în astfel de situații) m-am pus pe picioare și am hotărât că vreau să fac SEO. Și – slavă stelelor din cer – am reușit să îmi găsesc un job la care n-aș fi îndrăznit să visez. Știți locul ăla de muncă perfect: colegi super, program lejer, salariu peste așteptări și șanse infinite de dezvoltare? Acum 3 luni aș fi răspuns clar: HAHAHAHAHA. Dar iată că a fost posibil. Și nu glumesc. Îmi iubesc jobul.
Din păcate, toate schimbările astea (plus multe altele pe plan personal) m-au împiedicat să mai scriu. Sau să citesc altceva în afară de articole despre SEO. Și nu pot să mint, e genial că am atâtea de învățat, dar îmi doresc și ceva care să nu mă mai solicite atât de mult. Așa că iată-mă.
Cum va continua acest blog? M-a tot frământat întrebarea asta (alt motiv pentru care am dispărut de pe radar), dar am ajuns la o concluzie simplă: lucrurile vor evolua de la sine (ca viața, de altfel) și vor exista anumite categorii după un timp de postare. Va fi o nebunie, un amalgam de idei, recomandări sau simple gânduri, dar care să mulțumească un public cât mai larg. Adică pe voi.
Deci. Ce am vrut să spun cu toată povestea asta? E incredibil unde te poartă viața. Am urmărit zeci (poate sute) de videoclipuri despre mindfulness, minimalism, inteligența emoțională etc. etc. etc. sub multe forme și voci, am cunoscut oameni extraordinari, am luat multe decizii care m-au scos complet din zona de confort, am dezvoltat obiceiuri noi și mi-am promis că voi continua această călătorie. Cred în continuare că părerile sunt făcute să fie ascultate, iar concluziile rămân la latitudinea celui care ascultă (sau citește, ca în cazul de față).  Așa că îmi propun ca, treptat, să apară conținut nou pe ăst blog, divers, dar restrâns.
Deci pregătiți-vă. Poate veți începe propria călătorie, iar peste un an vom citi niște comentarii interesante de la voi.

O fată nu poate decât să spere, nu?

Comentarii

Postări populare